Nyd solens varme og lys med en udestue eller karnap

Drømmer du om at få bygget en udestue, eller måske bare en karnap? Så kan vi hjælpe dig.

Hos Tømrer- og Snedkermester Hans Juul Nielsen ApS har vi nemlig mange års erfaring med at bygge både udestuer og karnapper i blandt andet Karlslunde, Roskilde, Køge og omegn, men også på resten af Sjælland.

Hvad er en karnap?

En karnap er en lille tilbygning, som kan give en stor mængde lys og luft ind i din bolig. Har du for eksempel en mørk stue, hvor der ikke kommer så meget lys ind, kan en karnap give et bedre lysindfald.

Hvad koster en udestue?

En udestue er typisk større end en karnap, og den vil derfor være dyrere at etablere. Omvendt vil det være muligt at bruge den som en form for vinterhave, hvor du kan sidde i udestuen og samtidig føle, at du sidder midt ude i haven.

Uanset om du vælger at få bygget en udestue eller karnap, så kan du være sikker på, at familien får mulighed for at nyde solens varme og ly uden at gå udenfor.

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 22 19 76 30 eller e-mail hjn@hjn-byg.dk, hvis du ønsker at høre mere, eller hvis du kunne tænke dig en pris på en karnap eller udestue.

Vi kommer gerne ud til en uforpligtende besigtigelse og udarbejder et uforpligtende tilbud.

Adresse

Tømrer & Snedkermester Hans Juul Nielsen ApS

Bygaden 12

2690 Karlslunde

Kontakt

E-mail: hjn@hjn-byg.dk

Telefon: 56 14 49 49 

Mobil: 22 19 76 30

Garanti

Vi er dækket af Byg Garanti og har den højeste kreditværdighed.

CVR: 29224102

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.