Isolering af hus udføres med mange års erfaring

Kunne du tænke dig at få efterisoleret din bolig? Så kan Tømrer- og Snedkermester Hans Juul Nielsen ApS  hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for isolering af hus, som vi udfører for private og erhverv til en billig pris i blandt andet Karlslunde, Roskilde og Køge samt på resten af Sjælland.

Ordentlig isolering af hus betaler sig

Det kan godt betale sig at få isoleret huset, hvis det ikke allerede er isoleret optimalt.

Har dit hus en god isolering, vil du nemlig kunne sænke din varmeregning, samtidig med at husets indeklima vil blive bedre, og dermed vil husets værdi også stige.

Isolering af hus behøver ikke at være omfattende – det kan være alt lige fra montering af nye, tætte vinduer, isolering af loft og facadeisolering til reparation af tagkonstruktionen.

Kontakt os og hør mere om efterisolering eller få et gratis tilbud

VI kommer gerne ud og gennemgår din bolig for at vurdere, hvilken form for isolering der vil være den bedste løsning i lige netop dit hus, og på baggrund heraf udarbejder vi et uforpligtende tilbud.

Ønsker du at høre mere om vores priser eller vores arbejde med isolering af hus, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 22 19 76 30, eller du kan skrive til vores e-mail hjn@hjn-byg.dk.

Adresse

Tømrer & Snedkermester Hans Juul Nielsen ApS

Bygaden 12

2690 Karlslunde

Kontakt

E-mail: hjn@hjn-byg.dk

Telefon: 56 14 49 49 

Mobil: 22 19 76 30

Garanti

Vi er dækket af Byg Garanti og har den højeste kreditværdighed.

CVR: 29224102

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.