​Udskiftning af vinduer eller reparation

Hos Tømrer- og Snedkermester Hans Juul Nielsen ApS tilbyder vi reparation eller en fuldstændig udskiftning vinduer til en fordelagtig pris. Vi tilbyder montering af vinduer for kunder i Roskilde, Karlslunde, Køge og på resten af Sjælland.

Vores leverandører kan finde præcis de materialer, som du har brug for. Efterfølgende udfører vi arbejdet med reparation eller montering af vinduer og efterlader altid et godt resultat.

Vælg de rette nye vinduer

Vi finder den løsning, der passer til dine behov og til bygningens stil. At vælge de rigtige vinduer forudsætter nemlig, at man tager behørigt hensyn til bygningens arkitektur. Vi kan både montere ovenlysvindue og rytterlys.

Montering af vinduer fra de bedste leverandører

Vi tilbyder montering af vinduer af enhver slags, og vi anvender kun de bedste leverandører med det største udvalg.

Derfor er vi hos Tømrer- og Snedkermester Hans Juul Nielsen ApS det sikre valg, hvis du skal have udført reparationer på dine vinduer.

Stort udvalg af vinduer og tilbehør

Vi har et stort udvalg inden for form, farver og udstyr. Vi har mange specielle typer hængsler, håndtag med mere, så du kan få det, du ønsker.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på udskiftning af vinduer afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer der skal udskiftes, hvilken type det skal være, og om der er tale om eksempelvis lavenergivinduer, vinduer efter mål eller noget helt tredje.

Kontakt os på telefon 22 19 76 30 eller på e-mail hjn@hjn-byg.dk og få hjælp til at vælge den helt rigtige løsning, som passer til dig og din bygning, uanset om vinduerne skal repareres eller udskiftes helt.​ Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig. 

Adresse

Tømrer & Snedkermester Hans Juul Nielsen ApS

Bygaden 12

2690 Karlslunde

Kontakt

E-mail: hjn@hjn-byg.dk

Telefon: 56 14 49 49 

Mobil: 22 19 76 30

Garanti

Vi er dækket af Byg Garanti og har den højeste kreditværdighed.

CVR: 29224102

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.