Tagglas og  glastag -  et lysere hjem

Vil du puste liv i en mørk del af din bolig – eller bare udnytte dagslyset endnu bedre? Så bør du overveje at få monteret tagglas, glastag såsom Vitral glastag eller en anden type ovenlys.

Hos Tømrer- og Snedkermester Hans Juul Nielsen ApS er vi eksperter i at montere glastag og tagglas. Vi har hjemme i Karlslunde, men kører også ud til kunder i og omkring Roskilde og Køge.

Vi kan med garanti sikre dig et mere lyst hjem, hvis du udskifter dit nuværende tag ud med et glastag.

Tagglas og vitral glastag giver bedre ovenlys

Når vi installerer ovenlys med tagglas, kan vi tilpasse løsningen til lige netop dine behov, så den harmonerer fuldkommen med din bolig.

For eksempel kan vi tilpasse glastag til alle størrelser og levere energioptimerede vinduer, der sikrer, at lysindfaldet ikke går ud over varmeregningen.

​Certificeret installatør af Vitral glastag

Vitral er en af de førende producenter inden for glastag, og vi er certificeret til at arbejde med og installere alle Vitral-produkter.

Vitral glastag leveres i alle størrelser, så det kan tilpasses din bolig med millimeterpræcision. Vi rådgiver gerne og giver et uforpligtende tilbud på dit næste tagglas.​​

Kontakt os  om tagglas og bestil

Kontakt os på telefon 56 14 49 49 eller på vores e-mail hjn@hjn-byg.dk, hvis du har spørgsmål om tagglas, Vitral glastag eller glastag generelt.

Du er også velkommen til at bestille et uforpligtende tilbud, hvis du er parat til at få installeret glastag eller tagglas i og omkring Karlslunde, Roskilde eller Køge.

Vi glæder os til at høre fra dig.​

Adresse

Tømrer & Snedkermester Hans Juul Nielsen ApS

Bygaden 12

2690 Karlslunde

Kontakt

E-mail: hjn@hjn-byg.dk

Telefon: 56 14 49 49 

Mobil: 22 19 76 30

Garanti

Vi er dækket af Byg Garanti og har den højeste kreditværdighed.

CVR: 29224102

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.