​Vi har speciale i større arbejdsopgaver og glastage.

RING 22 19 76 30 og indhent et uforpligtende tilbud.​

​Ovenlysvinduer monteres - Vitral ovenlys

​Hos Tømrer- og Snedkermester Hans Juul Nielsen ApS er vi med vores ovenlysvinduer eksperter i ovenlys.

Der er ikke meget, der kan skabe nyt liv i et hus, som ovenlysvinduer kan. Ovenlys kan ændre lysindfaldet og gøre en mørk krog både lys og åben eller give udsigt til stjernehimlen fra soveværelset. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænserne for, hvordan man kan forny og forbedre sit hjem med nye ovenlysvinduer. 


Vitral ovenlys tilpasses omgivelserne

Vi kan mere end bare standardløsninger. Vi er nemlig særligt gode til de mere krævende opgaver, hvor den enkelte ovenlysløsning skal tilpasses omgivelserne. For eksempel kan vi installere ovenlysvinduer fra Vitral, der kan tilpasses til alle størrelser.


Alle løsninger i forhold til Vitral ovenlys er samtidig energioptimerede, så det lækre lysindfald ikke viser sig på varmeregningen. Inden for ovenlys kan vi også installere det specielle ovenlysvindue, rytterlys


Vi rådgiver om ovenlysvinduer

Vi rådgiver gerne om alle typer ovenlys og eventuelle problemer, der skal løses, før du kan få netop de ovenlysvinduer, du gerne vil have. 


Vi er eksperter i lysindfald, og vi står gerne til rådig med vejledning om, hvordan du bedst kan optimere din bolig med Vitral ovenlys og ovenlysvinduer ved at sikre det helt rigtige lysindfald og den bedste udnyttelse af dagslyset. Vi holder til i Karlslunde og har mange kunder fra Roskilde og Køge, men vi arbejder på hele Sjælland.


Har du spørgsmål til vores Vitral ovenlys og ovenlysvinduer, skal du være velkommen til at kontakte os på telefon 22 19 76 30 eller på e-mail hjn@hjn-byg.dk. Vi svarer hellere end gerne på dine spørgsmål og rådgiver om den bedste løsning for dig.

​​

<< TILBAGE

Tømrer- og Snedkermester Hans Juul Nielsen ApS

​Bygaden 12 • 2690 Karlslunde • Telefon: 56 14 49 49 • Mobil: 22 19 76 30 • Mail: hjn@hjn-byg.dk • CVR-nr.: 29224102

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.