​Vi har speciale i større arbejdsopgaver og glastage.

RING 22 19 76 30 og indhent et uforpligtende tilbud.​

​Glastag monteres af kyndig ekspert

Hos Tømrer- og Snedkermester Hans Juul Nielsen ApS er vi eksperter i at montere glastag i høj kvalitet.

Vil du gerne give nyt liv til en mørk del af din bolig eller bare udnytte dagslyset mere optimalt, så burde du overveje at få monteret tagglas eller en anden ovenlysløsning hos os. Vi har hjemme i Karlslunde, men arbejder især i området omkring Roskilde, Køge og Karlslunde. Vi arbejder til gengæld gerne på kunder i hele Sjælland, og vi kan med garanti sikre dig et mere lyst hjem, hvis du udskifter dit nuværende tag ud med et glastag.

Tagglas giver bedre ovenlys

Når vi skaber ovenlys med tagglas, kan vi tilpasse løsningen til alle særlige forhold, der måtte gøre sig gældende netop der, hvor du bor. Vi kan rådgive og sammen med dig finde en løsning, der passer til dine behov. For eksempel kan vi tilpasse glastag til alle størrelser og levere energioptimerede vinduer, der sikrer, at lysindfaldet ikke går ud over varmeregningen.

Vi kan blandt andet tilbyde løsninger fra Vitral, der er et af markedets førende producenter. Vi er certificeret til at arbejde med og installere alle Vitralprodukter. Produkterne leveres i alle størrelser, så de netop kan tilpasses din bolig. Vi rådgiver gerne og giver et uforpligtende tilbud på dit næste tagglas.

Kontakt os for mere information om vores glastag i dag

Kontakt os på telefon 22 19 76 30 eller på vores e-mail hjn@hjn-byg.dk, hvis du har spørgsmål, ønsker at vide mere om glastag, eller hvis du blot vil have et uforpligtende tilbud.

<< TILBAGE​

Tømrer- og Snedkermester Hans Juul Nielsen ApS

​Bygaden 12 • 2690 Karlslunde • Telefon: 56 14 49 49 • Mobil: 22 19 76 30 • Mail: hjn@hjn-byg.dk • CVR-nr.: 29224102

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.